Lågkontrastnylle:

Tilde hade i fotouppgift att ”ta en lågkontrastig bild”. Så hon bad mig gå ut, sedan tog hon en på mitt nylle.
_MG_4085
Och jag kan inte klandra henne. Jag är inte helt på det klara med vad en lågkontrastig bild är – men det här är ett i sanning lågkontrastigt nylle.
_MG_408
Det här är också en lågkontrastig lekamen och jag är egentligen ingen större förespråkare av dagens-outfit-bilder (om det inte handlar om ambitiösa morgonrocksmodereportage); men jag tyckte det lämpade sig att visa hur jag ser ut.
Detta för att om ni tunnhåriga medelåldersmän som läser denna blogg skulle möta mig när jag är iförd huvudbonad så vill jag att ni ändå ska veta att den här unge mannen är en medlem i det världsomfattande, inofficiella brödraskapet The Bald Community och att han gärna får en tumme upp, en uppmuntrande nick eller ett ”kämpa på!” från en likaledes kämpande broder.
(Jag har en närmast färdig text om AFC-segern som skulle vevas ut i etern i går, men den här bloggtjänsten slåss om utrymmet med en måndags-och-fredagstjänst som gymnasielärare och heltidsstudier som i höst – hör och häpna – verkar vilja kräva någonting av mig. Och världen står i lågor. Och Obama åt Timråfödd lax. Det är mycket nu.
Och texten kommer ikväll. Den kommer inte vara värd att vänta på, men det har ni förhoppningsvis vant er vid.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...