Fortsätt mejla mig

Jag fick ett synnerligen intressant mejl ikväll. Ett av de bästa jag fått på länge.
Ett mejl av en typ som jag verkligen gillar. En typ av mejl som jag hoppas ska börja välla in mer frekvent till den här portalen vad det lider.
Skärmavbild 2013-08-24 kl. 22.43.26
Ser ni, exempelvis!, Umeå FC:s hårfagre ytter Johan Larsson – eller någon annan Division I Norra-profil – sitta vid en hamburgerbar och skrapa en lott; tveka inte! Skicka genast iväg ett mejl till pppirkt@gmail.com för vidare publikation ut i etern (om det är av allmänintresse, såsom ovanstående).
På tal om just den hårfagre UFC-yttern Johan Larsson och spel, det här är fortfarande en av mina favoritbilder i all sin enkelhet:
johanlarsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...