Jag tror att jag måste flytta hem igen

Det är inte på grund av att jag inte har några pengar – jag lyckas alltid hålla hungern stången; det är mitt mål med varje dag (även om jag nog inte suttit här idag om det inte vore för knäckebröd och smör och eventuellt – till fint! – någon bordskrydda).
Nej, jag måste nog flytta hem till mor och far igen mest för att styra upp saker och ting.
När jag i afton var hemma i Sidsjön och åt upp mig så bjöds jag efter maten på underhållning i form av – ett inspelat avsnitt ”Engelska Antikrundan”! Ett initiativ framhejat av min 21–åriga syster.
På min synnerligen arbetslösa – men o, så händelserika – tid i hemmet förra hösten hände det ju grejer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...