There is power in a Union

pride-movie-2014
Det är så sällan jag får chansen att rekommendera en biofilm. Mitt vuxna jag har varit på bio så pass sällan att mitt medianbiobesök i livet säkerligen innefattar medhavd fryspåse med hempoppade popcorn som min ömma moder propsat på mig.
Men i lördags tog Tilde med mig på Pride (i egenskap av snubbe ville jag ”se nåt med rymdskepp”), en fin skildring av hur Lesbian and Gays Support The Miners stöttade gruvarbetarna under strejken på 80-talet.
Den hade kunnat göras Hollywoodskt smetig och kletig i stort sett hela tiden – men höll sig så där fint och starkt (brittiskt?) genuin rakt igenom.
Den kan ni gott gå och se, medhavd popcornsfryspåse eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...