Hacka vak i Vängåvan

IMG_2148.JPG
Dagen före dagen före dagen före dopparedagen. Eller dagen före dagen före Festivusdagen.
Jag får alltid en väldig inspiration när jag är ute och promenerar; tänker på allt jag ska uträtta och hur jag ska göra det och med vilka och varför och hur saltdrypande fakturan ska vara. Allt är verkligen möjligt med för en ung entreprenör med lite decemberkrispig luft i struprören och frostbelupen rödnäbb. 2015 står som en nyblommad ros och väntar på att bli nedriven av min skördetröska.
Var din egen lyckas smed. 
Folkpartister måste bo utomhus hela vinterhalvåret.
 
Jag lajvade hem ett EM-brons i handboll åt Sverige idag. Det var fint att så oerhört få följde med mig när jag gick över till att lajva Liverpool–Arsenal någon kvart senare. Att folk var kvar i handbollen och hackade vakar ur fontäner.
Jag hade knappa hundratalet åhörare matchen igenom; en trafik som Pirkt.se skulle kunna dra en bättre aprildag när namnelvediskussionerna går som allra varmast. Det är på något sätt ett sundhetstecken när det allsmäktiga sportögat inte är riktat mot ett Premier League-toppmöte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...